Yahoo

Eerst willen wij nogmaals iedereen sterkte wensen met al het verlies wat wordt geleden. Pewi, Hans B. Harold, Anca en Coen en alle familie.

Beetje raar maar, Yahooo, we hebben een labtop, we kunnen foto’s plaatsen en onze spullen zijn er. Woensdag helemaal in m’n uppie naar Vancouver downtown gereden (best stoer hoor) 6 uur heen en ook weer terug. Alleen terug in Kamloops geslapen, ook best mans want ook dat heb ik nog nooit gedaan(alleen in een hotel). Maar goed,ik naar de douane om onze boedel in te klaren, ECHT WAAR… 2 min. werk en 2 stempels rijker. Dus wat van slag vraag ik "is dit alles", JA, Maar even praten, en wat blijkt het kon WEL in Kamloops. GRRRR, wat is ’t nou, de shipping company hier had geen zin in ’t extra werk, dus zeiden ze maar dat het niet kon!! Lekker hoor. Maar goed, de douane was zo vriendelijk om de railway gelijk te faxen dat alles oke was. En jawel vandaag kwam onze zooi aan. Mooi de vrachtwagen op het pad en de voortuin als een soort ramp gebruikt.Mooi alles met 25 min. uit de container in de voortuin. De chauffeur en de buurman hielpen ons(Paul/Willem de chauffeur had al vreten)met lossen.Daarna hielp de buurman ons even de zware dingen en een zooitje naar binnen te brengen. Nu eerst alles rustig afmaken en schoonmaken en dan alles een plekje geven. Maar de kinderen zijn blij, lekker nog meer speelgoed. Ook Don en z’n vrouw Lynn kwamen even langs om te kijken hoe alles gaat en we moeten echt volgende week op de boerderij komen.

Img_4460_8_1_2 Img_4456_6_1 Img_4462_9_1 Img_4465_11_1_2 Img_4463_10_1 Img_4459_7_1_4 Img_4467_12_1 deze foto’s plaatsen duurt nu al een uur, schiet lekker op!!Morgen maar weer bellen.

Gisterochtend om 10am bij de verzekerings mevr. een afspraak, ook weer geregeld. Ondertussen was Olaf met de kinderen naar Kamloops gereden en wachtte op mij bij het kleine parkje waar we eerder in april ook waren geweest. Piet en Sarah mooi even banjeren en daarna weer shoppen en even langs Westcan. Gelijk kennis gemaakt met Brenda de vrouw van Russ. Een lekker gezellig mens. Het gaat er net zo’n beetje aan toe als bij Leegwater, lekker gemoedelijk.Nog wat papieren ingevuld, alleen een kleine tegenvaller, Olaf moet morgenmiddag (zaterdag) al weg ivm de interne opleiding. Het vliegtuig naar Moose Jaw vloog niet op zondag! Hij komt pas vrijdagmiddag weer terug, dus gelijk een goede vuurdoop.Maar ze vinden me allemaal zooooo zielig, dat ik vooral ook bij de buurtjes en Don en Lynn moest komen. Daarbij ik heb geloof ik nog heeeeel wat te doen. Ook Piet opgeven bij de peuterschool(hier tot 5) voor Piet is er altijd ruimte zeiden ze al, alleen al ivm de taal Wel een fijn idee. Piet wil ook erg graag tot nu toe, dus..hoop hoop…Hij wil ook erg graag nieuwe vriendjes, maar Jari en May blijven toch ook m’n vriendjes??? Maar goed na gelachen te hebben bij Westcan (ook hier is Olaf een lolbroek)weer verder. Terug in Clearwater snel spullen uitladen en richtig Bakery voor de laatste BBQ, was erg druk en gezellig. Je maakt hier erg makkelijk contact en op deze manier met leuke muziek erg aangenaam. Misschien wel de allerlaatste BBQ, want Sam heeft ’t verkocht aan duitsers.

Img_4434_1_1 Img_4449_5_1_1 Img_4436_3_1_1 Img_4437_4_1

Met de kindjes gaat het tot nu toe eigenlijk boven verwachting, ze passen zich erg goed aan. We hadden verwacht dat we met Piet wel wat probleempjes zouden krijgen, maar ’t gaat goed. Sarah had ’t wat moeilijk in het begin,vooral het tijdsverschil. Dat gaat steeds beter, alleen is ’t op het moment af en toe letterlijk vallen en opstaan. Ze zit aardig onder de blauwe plekken. Ook vooral omdat ze het zitje in bad als gijbaan gebruikt, wat het toch echt niet is.

De rest van de foto’s probeer ik er morgen bij te zetten, het is nu al laat en ik ben ’t zat.

Img_4378_3_1 Img_4392_2_1 Img_4421_5_1 Img_4442_2_1_1

Plaats een reactie