About

Op deze “vernieuwde” weblog zullen wij onze Canada belevenissen met iedereen delen. Wij zijn Olaf & Marieke Oud en onze kinderen Piet en Sarah.

In augustus 2007 zijn wij met een Permanent Residence van Winkel N-H naar Clearwater BC. Canada verhuisd. Hier hebben wij de Red Top B&B en Olaf rijdt bij West Can bulktransport. Olaf rijdt daar voornamelijk benzine en zwavelzuur en 8-10 weken per jaar zit hij ’s winters op de Ice Roads (ja, van dat programma).

Ik schrijf de vernieuwde weblog, omdat we voorheen bij een andere blog aanbieder zaten en deze het nodig vond om de boel te veranderen en wij nu 4.5 jaar blog kwijt zijn. We hopen dat we dit nog eens terug krijgen.

Ondertussen hebben we dit terug gekregen en staan al onze berichten en foto’s op deze blog.

Veel lees plezier!

Een gedachte over “About

  1. Hallo Olaf en Marieke,

    Wij lezen jullie blog al een hele tijd en vinden het leuk om te lezen dat veel van jullie belefenissen overeen komen met de onze en toch ook weer niet. Wijn zijn Martien. Roeby, Ramona en Naomi en wonen sinds 2009 in High Prairie in Alberta. Roeby houdt ook trouw ons weblog bij en niet alleen om onze familie en vrienden te informeren over ons leven hier in Canada, maar vooral ook als naslag werk voor onze kinderen. Ik me voorstellen dat het waardeloos is om zoiets kwijt te raken en dan druk ik me nog voorzictig uit.

    In iedergeval veel sterkte en we zullen regelmatig jullie nieuwe blog blijven lezen.

    Groeten vanuit een alweer koud High Prairie,

    Martien, Roeby en de kids

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s