Geslaagd

Sorry sorry nog steeds geen foto’s, maar ja onze expert komt eindelijk pas morgen om 10uur. Hij lag vrijdag met z’n spullen en al te water bij een klant. Goed voor de spullen dacht ik zo. We wachten het maar af.

Olaf is geslaagd voor z’n Air Brake course!! En ook weer een ervaring rijker. Hij had de cursus met nog een aantal mannen, waarvan er 1 wel erg ADHD was volgens Olaf. De 1e dag al gaf deze man problemen en zaterdag werd hij er uitgeschopt door Don(de eigenaar/leraar) die was ‘m ook helemaal zat. Maar deze man sliep bij hem in het appartement dus snel de politie er achter aangestuurd en die begeleide hem netjes naar de bus op weg naar 100 Mile House. Dat doet de politie hier dus ook. Verder verliep de cursus rustig. Werk voor Olaf is niet zo moeilijk, stel dat Westcan niet bevalt heeft ie nu al 2 aanbiedingen op zak!! Waarvan 1 hier op het dorp die voornamelijk tussen Edmonton, Calgary en Vancouver rijdt.2x per week thuis en auto op het pad(en dat past makkelijk, zelfs met trailer) Maar Westcan heeft ijsrijden en dat is toch wel heel aantrekkelijk.We moesten maar eens met z’n allen komen , kunnen de kinderen mooi rondrennen op de boerderij. En ik moet ook nog m’n rijbewijs halen, kunnen we het ook gelijk daar over hebben.Ha en wel examen doen in m’n eigen auto, ook heeeel apart. Je komt gewoon met je eigen auto, doet examen en als het goed is ga je ook zo weer weg. Zo niet dan heb ik een probleempje.

Maar goed, ik heb ook niet stil gezeten, Sarah’s kamer is klaar, de huiskamer staat geheel in de verf en de keuken bijna. nog een stukje keuken en 2 deuren en onze slaapkamer en dan is boven alles geschilderd.Img_4382_1_1  De huiskamer is echt hoog en echt NIET grappig!! Allemachtig wel 1000x de trap op en af geweest, en al die randjes om de ramen en plafond. Maar goed het resultaat mag er wezen.

Gister met de kindjes nog even op de farmers market geweest…en ooooo you are the woman who bought the Red Top…. yes I am. Tja ’t is echt een dorp, heerlijk!!! Wel leuk allemaal. s’Middags toen Olaf ook thuis was even eindelijk in de Hottub, met recht Hot, we waren er zo weer uit. Dat moet je dus echt  doen als het vriest en niet als ’t 30 gr. is. Vandaag heeft ’t trouwens de hele dag geregend, dus ’t is weer aardig afgekoeld.De bergen hiervoor verdwijnen dan helemaal in de wolken. Vanavond maar eens niet schilderen, maar na dit eens lekker tv kijken. Nu luister ik  nog even radio, eigenlijk voor ’t eerst weer eens onze zender Radio kamloops country. Gaat ook via Dial-up, dus nog niet echt handig. Zijn we steeds in gesprek. Maar vanuit NL zal er nu niemand bellen, jullie slapen allemaal(als ’t goed is) en veel telefoontjes zijn voor kamers en die hebben we niet. Wel jammer, want we hadden zeker elke avond vol gezeten.En ’t mooie is, in de auto heb ik een CD van de Dolly Dots (beetje jeugd sentiment)die ik nog op schiphol had gekocht.

Img_4332_2_1 Img_4370_1_1_1 Img_4385_1_1 Img_4388_1_1

We hebben ook een uitnodiging gehad om te raften. Olaf gaat wel, ik maar niet meer. 1x was genoeg!!( voor diegene die het niet weten, de Kicking Horse river, was met recht kicking en niet grappig en was bijna de laatste kick die ik had) Ik ga wel een beetje dobberen ofzo.En zo gaat alles hier zo’n beetje, door de mailtjes blijven wij ook een beetje op de hoogte van het reilen en zeilen in Winkel, al zouden we niet weten wat er in de rest van de wereld gebeurd.

Plaats een reactie