Helaas

Deze maand waren wij hier al weer 6 jaar, de tijd gaat snel. Heel veel gebeurd in deze 6 jaar, mooie momenten, dingen, van alles, zoveel gezien en zoveel gedaan en gebeurd. Ik ben eigenlijk altijd heel eerlijk geweest in mijn blog en zal dat nu ook zijn. Dit wordt voorlopig mijn laatste blog. Tuurlijk heb ik wel eens dingen achterwege gelaten, je legt niet je hele ziel en zaligheid bloot. Maar ik ben altijd vrij open geweest, behalve het laatste jaar. Ik schreef al eerder eens dat overal is wel eens wat. En een blog schrijven is heel makkelijk en je kunt je leven ook geweldig laten lijken. Je laat mensen wel naar binnen kijken…dat denkt iedereen…maar toch eigenlijk niet.

Misschien tot sommige mensen hun verbazing, sommige wisten er al van en sommige zullen zeggen…ja nou dat zagen we wel aankomen…of dat kon toch ook niet anders. Wij hebben even meer dan 3 weken terug besloten om voor nu uit elkaar te gaan. Het hoe en waarom is niet van belang. En voor er allerlei roddels ontstaan. Nee, er is geen ander in het spel. Nee, we hebben geen laaiende ruzie. En nee, we hebben geen idee wat er nu verder gaat gebeuren. Dit zijn zaken die wij zelf moeten regelen en bepalen. Het eerste en van grootste belang zijn nu onze kinderen. Daarnaast zal het stapje voor stapje gaan. Eerlijker dan dit kan ik nu niet zijn. We zitten in een ander land zonder familie, met gelukkig allebei een baan. Maar gelukkig evengoed ook de steun van ver en dichtbij! We zullen een weg moeten vinden en nee we weten niet of deze weg weer naar NL. zal leiden. Waar onze weg uberhaubt naar zal leiden… Wat ik al schreef, stapje voor stapje. Er zijn goede dagen en rot dagen en zo simpel is het.

Bedankt allemaal dat jullie ons al deze jaren hebben gevolgd.

14 gedachten over “Helaas

 1. Hoi Marieke, wat een naar bericht. Hopelijk komen jullie hier verder goed uit , ook voor de kinderen. We zullen je blog wel missen. Ik wens jullie veel sterkte in de komende tijd.
  Groeten Wout B

 2. Hoi Marieke en Olaf, wat een vervelend nieuws. Ik hoop van harte dat jullie het afsluiten van jullie relatie samen tot een goed eind brengen, voor jezelf en natuurlijk voor jullie kinderen. Veel sterkte en wijsheid gewenst.

 3. Hoi Marieke,
  Dat is toch ook weer wat, probeer met veel respect voor elkaars nieuwe rol in deze situatie om te gaan, ook al zal dat misschien niet altijd meevallen, na verloop van tijd maakt het de omgang met elkaar hopelijk soepel. Liefs uit Winkel

 4. gôh, dat is niet leuk, voor geen enkele partei. Hoop dat jullie er samen uitkomen en een goede nieuwe start kunnen maken.Veel wijsheid en sterkte gewenst!

 5. He wat vervelend voor jullie. Ik hoop dat jullie tzt weer jullie weg vinden, met of zonder elkaar. Heel veel succes verder! Heb altijd met veel plezier jullie blog gelezen.

 6. Heel veel sterkte jullie beide, Wat zal ik je verhalen missen ik genoot ervan keek er altijd naar uit Beide kop op je weet het maar nooit, van onze kant makkelijk gezegd.Laat je nuchtere verstand uit Noord-Holland zegevieren.Wie weet lees ik je zomaar weer ik blijf kijken. Een hartelijke groet uit Schoorl Elly Bakker.

 7. hoi,marieke,ik wens je hele fijne kerstdagen met je kinderen en een goed uiteinde hoe moeilijk het ook zal zijn hou je haaks dikke knuffel ruilof en esmeralda

 8. Hallo Marieke, Olaf en kinderen.
  Wij lazen in de Libelle het verhaal van Marieke en moesten gelijk aan jullie denken.
  in juni 2010 zijn wij 4 nachten bij jullie geweest. Wij waren beiden jarig.
  Jullie hebben ontzettend goed voor ons gezorgd.
  Er was verjaardagscake en Pieter had nog een tekening gemaakt.
  Jullie hadden het helemaal voor elkaar.
  Jammer dat het zo gelopen is.
  Wij hopen dat de B&B voortgezet wordt, want dat was een “topper”.

  Wij wensen julie allemaal heel veel sterke.

  Janny en Ray.

 9. Hallo Marieke, bijna alweer 1 jaar voorbij, ik hoop dat jullie inmiddels in rustig vaarwater zijn gekomen en je een beetje de richting hebt gevonden die je in wil. Wensen jullie verder alle goeds en wijsheid.Mis nog steeds je gezellige berichten op je blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s