oppas

Nu ik niet meer vanuit huis werk en 5 dagen bij de bank werk vliegen de weken voorbij. Ik moet zelfs helemaal denken wat we de afgelopen 2 weken hebben gedaan, naast werken dan…. Wat ik wel weet is dat de kinderen vrij hadden en ik gelijk de 1e dag al een probleem met oppassen had. En dat is nog een keer deze week gebeurd. Gelukkig was Judy daar om mij te helpen. Pff… het is niets, maar iedereen gaat hier IMG_7147camperen, weg en zoveel andere dingen. En als dan je oppas afzegt is het wel eens even zeuren. Ik heb een paar meiden en Dylan hier achter de hand. Sarah mocht afgelopen week ook lekker een hele dag bij een vriendinnetje en Piet naar een vriendje… al was het dit keer voor Piet wat lastiger om wat te vinden. Meestal is dat andersom! Maar goed, komt meestal wel weer op z’n pootjes terecht.

En mazzel dat Olaf nu doordeweeks zijn vrije dagen heeft, althans qua oppas dan… IMG_7200We zijn nog wel een keertje wezen golfen voor ik te werk moest. Soms begin ik pas later op de dag en Olaf is nog met Piet alleen geweest. Tja en verder, heerlijk warm weer gehad, laatste paar dagen iets minder..is ook oke hoor. Maar wel met onwijze onweer, hagel en regen!! Denk dat we vandaag nog wel even naar het meer gaan. Ondanks de regen van de week (niet de dag met onweer) ben ik ’s avonds wezen zwemmen met een aantal meiden. Voor iemand die altijd zwom in haar jeugd, moet ik nu echt weer even wennen. We proberen een paar keer per week naar het eiland in Dutch lake te zwemmen, voor rennen is het eigenlijk gewoon te warm en dit is ook een zeer goede training. Alleen m’n schouder is het er minder mee eens, jammer dan! Nu ben ik ook druk aan het pakken, ga er een paar daagjes tussen uit. Zaterdag is de bruiloft van Johan en we zakken rustig richting Lethbridge.

IMG_7194IMG_7180 IMG_7170 IMG_7160

Afgelopen week ook nog slecht nieuws gehoord en dan besef je soms weer hoe ver weg we wonen. Niet alleen bij slecht nieuws besef je dat, ook bij goed nieuws of IMG_7202bepaalde gebeurtenissen. Zoals Inge en Roys bruiloft feestje vorig weekend. Maar zo zijn er afgelopen jaren wel meer dingen geweest. Dat is zeker een keerzijde van emigeren, dingen missen  waar je bij had willen zijn of voor had terug willen gaan. Ook al denk je hier over na van te voren, je weet pas hoe het voelt als je er daadwerkelijk mee geconfronteerd wordt. Maar om daar voor terug te gaan… nee… De heimwee is heel sterk geweest, maar nu niet meer.

OO ja weet nog wat ik meer gedaan heb. Schoongemaakt, super schoon en opgeruimd. we kregen kijkers voor het huis.. helaas niets geworden. We hadden ook al mensen voor het andere huis gehad, ook niets geworden. Ach ja, geduld zullen we maar zeggen! Nu krijgen we vaak de vraag en dan… nou geen idee. Plannen maken gaat niet echt als je niet verkoopt en dan zien we het dan wel weer. Zo was het even voor nu, volgende keer zal ik wel genoeg foto’s van onze trip hebben. Nu alleen een paar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s