Vaderdag

IMG_7055Vandaag op vaderdag was Olaf thuis!! De kinderen hadden hem ontbijt op bed gemaakt, cadeautjes en gedichten. Echt zoals het hoort met vaderdag. En natuurlijk doen wat de vader graag doet…golfen! Heerlijk weertje, 27gr, zonnetje en heeeeellll veeeellll black flies…. grrrr…. Black flies zullen jullie denken, zwarte vliegen, wat is daar nou mis mee. Nou het zijn niet de gewone vieze stront vliegen waar jullie aandenken, maar kleine zwarte vliegjes. Net even groter dan een fruitvlieg en ze zijn ontzettend gemeen. Ze kruipen onder je haren, achter je oren, als je bril op hebt tussen het randje, randjes van sokken etc… en dan happen ze gewoon een stukje huid weg! En eerst doet het wat zeer en het jeukt voor dagen!!! Muggen hebben we ook nog steeds hoor, gelukkig krijgen we geen bulten meer als rijksdaalders, maar jeuken doen ze evengoed! Even goed wel een lekker balletje geslagen hoor!

IMG_7047 IMG_7050 IMG_7062 IMG_7059 IMG_7053

IMG_7017De kinderen hoeven nog maar 8.5 dag naar school en dan hebben ze weer eens bijna 10 weken vakantie… Ik zou nog steeds willen dat ze dat beter over het jaar zouden verdelen. Al komen daar toch al meer berichten over, we wachten het af. Maar nu is dat nog niet zo. Net zoals in NL. hebben ze hier dan ook nog allerlei leuke dingen. Sportdag, tripjes weg etc. Saar had afgelopen week sportdag en Piet was met zijn klas het park ingeweest. Helaas kon ik met Piet niet mee vanwege mijn werk. Bij Saar kon ik wel even kijken, altijd leuk! En het weer was ook goed. Niet dat het hier aldoor goed is, maar koud is het zeker niet. Juni is zo wie zo onze regen periode, gelukkig niet zo erg als vorig jaar. Nu is er regen, zonneschijn, regen/stormpje … geen stroom…en weer zon. Ook uitermate goed voor de gras en onkruid groei. Maar alles is wel onwijs groen!

IMG_7045IMG_7039 IMG_7030 IMG_7026

De voetbal is ook weer voorbij, ja het werkt hier nu eenmaal anders.. Afgelopen IMG_6978donderdag was de laatste avond en het was kinderen tegen de ouders. Ik deed mee tegen Piet z’n team. Pffff dat was afzien en we deden nog wel zo ons best…en we verloren!! Nu loop ik toch zeker 4 a 5 keer per week, nou ik was mooi onwijs stijf vrijdag.IMG_7014 Das even andere koek, dat voetballen. En verder hebben we afgelopen weken gewoon gewerkt. Olaf en ik zijn er voor het eerst zonder rede eens een weekendje tussen uit geweest zonder kinderen. Sinds we hier wonen zijn we alleen een nachtje weg geweest zonder de kinderen als we het kerstfeest van z’n werk hadden. En dat is Kamloops in, feestje en er weer uit. Niet echt iets voor ons zelf. Dus we waren weg en we belanden in Kelowna, heerlijk rustig kunnen eten, zitten in de bar, gewoon ontbeten, rustig weer eens terug. Wat in een andere wereld leef je dan even…

IMG_6942Vorige week is Dylan geslaagd voor school en vroeg hij of ik naar z’n graduation ceremony wilde komen. Tuurlijk! En dat is hier dus allemaal officieel in toga en ja de hoeden gooien. Woordjes, uitreiken van scholarships die “gewonnen” zijn etc. Leuk om alvastIMG_6946 een keer mee te mogen maken. Zaterdags was dan “het bal”, toen waren wij weg en heb ik ‘m niet echt in z’n pak gezien, wel op de foto. Helaas ben ik straks wel m’n oppas kwijt, Dylan past regelmatig op als ik moet werken of als er iets is. Hij was zelfs deze winter zo lief om met Sarah naar huis te rijden en droge kleding aan te laten trekken. Omdat Saar besloot tijdens een hockey wedstrijd van Piet in een berg/plas ijs water te vallen..typisch Saar, niet vreemd, maar wel lief van Dylan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s