heritage fair

IMG_6423Zoals ik al eerder schreef, ga ik vanaf heden eens in de 2 weken tikken. Evengoed vond ik elke week wel dingen om te schrijven, maar had erg het gevoel dat ik in herhaling begon te vervallen. En zoals ik ook al eerder schreef, het leven is gewoon het leven hier. Weken vliegen ook hier voorbij. We hebben over het algemeen wel lekker weer, iets kouder dan normaal, maar met zon. We zijn in en om het huis bezig. Ik heb zelfs IMG_6421alweer gemaaid, met onze nieuwe grasmaaier. De oude werd ronduit gevaarlijk! De bomen worden alweer groen, de tulpen bloeien bijna, gras is mega groen, echt voorjaar dus! Heerlijk! We zitten dan ook veel buiten, genieten van het uitzicht. met van de week zelfs sensatie!! Brand bij het huis verderop, gelukkig alleen materiele schade..auto’s caravan en wat andere dingen. Niet hun huis of gewonden, brandde wel flink. Ze waren nog aan het branden (wat al niet meer mocht, mag tot de 15e) en door de wind liep het van ze af en ging het dus fout.

IMG_6418 IMG_6416 IMG_6413 IMG_6410 IMG_6407

903787_443376179079325_1346051449_oOlaf en Piet zijn alweer samen wezen golfen, het seizoen is bijna overal al weer begonnen. Nog niet in het park, te nat. Piet doet het bijna beter dan z’n vader, hij heeft in iedergeval aardig de slag te pakken. Piet moest voor school een project maken voor de heritage fair. Hij had Prinses Margriet gekozen, althans haar geboorte in Canada. Een mooie link tussen Nederland en Canada, hetIMG_6337 zag er super uit. Piet kan ook aardig tekenen, heeft ie niet van z’n moeder!! Maar goed, nu heeft zijn juf een tekening van hem ingestuurd en gaat hij deze straks vertegenwoordigen in Kamloops, young artist iets…. Wel stoer! Morgen ben ik weer een hele dag op school, multi-culturel day, Nederland vertegenwoordigen. En nee, ga niet op m’n klompen…misschien doe ik een oranje shirt aan.

IMG_6340 IMG_6323IMG_6325 IMG_6320

FotoFlexer_Photo4Zou best volgende week even in NL. willen zijn met Koninginnendag, best speciaal en ik ben nu eenmaal toch best oranje gezind! Elk jaar sinds de kinderen geboren zijn maak ik een serie van hun in het voorjaar en dan bewerk ik deze om op een tegeltje te zetten. Zo heb ik er al heel wat en zie je ze dus groeien, vandaar de foto’s van de kinderenFotoFlexer_Photo hier bij. Van de week had ik nog een spelletjesavondje met Marlo en Colleen, erg gezellig en gelachen… Dylan was onze Bob, zo makkelijk! Helaas gaat ook Colleen verhuizen, terug naar Alberta, daar is werk en hier nu eenmaal niet echt veel.Had ook nog een boekenclub avondje en ben ik mooi op de fiets gegaan, eigenlijk voor het eerst dat ik zo ’s avonds gefietst heb. Het was zo mooi met de maan, daardoor gelukkig iets minder pikke donker! En jawel de voetbal is ook weer begonnen, vind ik in iedergeval leuker dan hockey. Ik loop mooi rondjes veld met andere, mooi praten en bewegen!

IMG_6396   IMG_6377 IMG_6374IMG_6391 IMG_6372 IMG_6365IMG_6385 IMG_6345

Olaf heeft samen met 2 andere een nieuwe vrachtwagen gekregen (Mack). Hij rijdt nu906784_443863545697255_2069760882_o een cross shift van 5 op 3 af en dan wisselen ze van vrachtwagen. De ene keer de nieuwe Mack en de andere keer, Olaf’s oude truck. Vandaag moest hij een nieuwe jongen trainen. Overwerken zal er nu minder inzitten omdat hij dus niet meer z’n eigen truck heeft. Er mochten geen vrachtwagens meer stil staan, die moesten terug naar Edmonton.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s